top of page

Αν ξεφύγεις από το «στερεότυπο» της μόνιμης εργασίας, να είσαι σίγουρος, ότι η τύχη θα είναι με το μ


4 site που μπορείς να δουλέψεις ως γραφίστας (και όχι μόνο) και να χτίσεις μόνος σου μία πετυχημένη καριέρα!!!

Elance. Το σύστημα επιτρέπει σε έναν project creator να τοποθετήσει την πληρωμή για το έργο του σε έναν λογαριασμό, ο οποίος θα παραμένει εκεί κλειστός μέχρι ο ελεύθερος επαγγελματίας να παραδώσει το έργο. Στη συνέχεια, ξεκλειδώνει ο project creator το λογαριασμό και γίνεται η πληρωμή στο freelancer.

oDesk. Το συγκεκριμένο site επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός εξειδικευμένου κέντρου πληροφοριών για όσους εργάζονται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Ο κάθε freelancer μπορεί να ορίσει στο προφίλ του, τις ώρες που είναι διαθέσιμος για εργασία, τις προτάσεις και τα επιχειρηματικά του σχέδια, τις περιοχές στις οποίες επιθυμεί να εργαστεί κ.α.

Guru. Η μεγαλύτερη online αγορά στον κόσμο των freelances. Είναι ελεύθερο να ενώσει και να συνδέει τις επιχειρήσεις με ελεύθερους επαγγελματίες που ειδικεύονται στο σχεδιασμός ιστοσελίδας, προγραμματισμό, γραφιστική κ.α.

Freelancer. Συνδέει, συνολικά, πάνω από 1,8 εκατομμύρια χρήστες, παγκοσμίως, σε πάνω από 234 χώρες και περιοχές. Το δυνατό του σημείο είναι ότι το μέσο μέγεθος της εργασίας είναι κάτω από 200 δολάρια. Η μέθοδος αυτή είναι εξαιρετικά αποδοτική για τις μικρές επιχειρήσεις, που συχνά χρειάζονται ποικιλία ειδικοτήτων, αλλά δεν μπορούν να καλύψουν τη δαπάνη πρόσληψης εργαζομένων πλήρους απασχόλησης.

Καλή Επιτυχία!


Recent Posts
bottom of page